Gerard Peek draagt stokje over

UTRECHT - Gerard Peek stopt met de organisatie van de Utrechste Singelloop en de Utregse Meidenloop. Peek geeft het stokje over aan organisatiebureau Pro Run.
Peek was al eerder gestopt, maar kwam terug nadat zijn opvolger Louran van Keulen was vertrokken.
Rob Pauel, directeur van ProRun, organiseert al jarenlang nationale en internationale hard-loopevenementen. Zo stond hij onder andere vier jaar aan het roer van de organisatie van de Amsterdam Marathon. Daarnaast is ontwikkelde ProRun zelf ook diverse hardloopevents zoals Rondje Tilburg en de Brabantse Parel.
Stichting UtrechTrent, de organisatie van de Utrechtse loopevenementen, is blij met de ervaring en de komst van Rob Pauel. Gerard Peek: "Ik heb het volste vertrouwen dat beide evenementen de komende jaren in volle glorie zullen doorgroeien. Zowel de Singelloop als de Meidenloop hebben het afgelopen jaar veel publicitaire aandacht gekregen en een enorme groei in het aantal deelnemers doorgemaakt. Beide behoren, ieder met een eigen identiteit, tot de absolute top van hardloopevenementen. We staan wat dat betreft op een belangrijk kruispunt. Pauel heeft met ProRun de kennis, ervaring en organisatiekracht in huis om deze evenementen verder door te ontwikkelen."
Rob Pauel ziet deze stap als een unieke kans en uitdaging om de ervaring en kennis van ProRun in het Utrechtse verder te ontplooien. "De twee Utrechtse loopevenementen zijn sterk en hebben veel potentie. Dankbaar ben ik naar Gerard Peek die ons de kans geeft om deze evenementen nog succesvoller te maken", aldus Pauel.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.