GVVV pakt verrassend de eerste periodetitel

VEENENDAAL - Zaterdagtopklasser GVVV heeft door fouten van de concurrentie de eerste periodetitel gewonnen. De Veenendalers waren In de uitwedstrijd tegen Excelsior'31 met 4-0 te sterk voor de ploeg uit Rijssen. Koploper Kozakken Boys en nummer twee IJsselmeervogels wisten niet te winnen, waardoor GVVV op doelsaldo verrassend de eerste periodetitel pakte.
GVVV dicteerde vanaf het begin de wedstrijd en na tien minuten maakte Joey Snijders de verdiende 0-1. Waar de Veenendalers in de eerste helft verzuimden de score uit te bouwen, lukte dat in de tweede helft wel. Roy Terschegget verdubbelde na zesitg minuten de voorsprong met een kopbal. Dennis van Meegdenburg en Sherwin Grot zorgden voor de 4-0 eindstand.
De periodetitel betekent dat GVVV volgend seizoen in het KNVB-bekertoernooi in de tweede ronde zal instromen.

Taoufik Adnana vlak na afloop van de wedstrijd. De stand bij de Vissersderby was nog niet bekend.
Erik Assink vlak na afloop van de wedstrijd. De stand bij de Vissersderby was nog niet bekend.