Bestuurscrisis GVVV alsmaar groter

VEENENDAAL - Na voorzitter Henny Verbruggen stapt ook secretaris Hans van Eijk per direct op bij GVVV. Daarmee lijkt de bestuurscrisis bij de Veenendaalse voetbalclub steeds groter te worden.
Het vertrek van Verbruggen is voor Van Eijk aanleiding om zijn functie ook neer te leggen. "De afgelopen maanden en weken is er op bestuurlijk niveau veel gebeurd binnen onze mooie vereniging. Met voor mij als triest dieptepunt het moeten aftreden van onze voorzitter, daarom heb ik besloten om per direct te stoppen als secretaris", schrijft hij op de site van de club.
Verbruggen maakte vorige week bekend zijn voorzitterschap neer te leggen. Aanleiding daarvoor was een conflict tussen hem en de businessclub van GVVV. Twee vertegenwoordigers van die club legden vorige week hun functie binnen de technische commissie neer, uit onvrede over de samenwerking met Verbruggen.
Die besloot daarop, ondanks de waardering van de leden van GVVV, aan het einde van het jaar op te stappen. Een paar dagen later besloot hij per direct te vertrekken,
Van Eijk refereert in zijn afscheidsbericht op de site van GVVV ook aan de blijkbaar moeizame samenwerking met de businessclub. "Ik wens de overige leden van het algemeen bestuur veel succes en wijsheid toe in het overleg met de businessclub Vallei & Rijn."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.