GVVV beter, maar Kozakken Boys benut kansen wel.

VEENENDAAL - GVVV heeft in de topklasse zaterdag een thuisnederlaag geleden tegen directe concurrent Kozakken Boys. In Veenendaal won de ploeg uit Werkendam met 2-0. Over de hele wedstrijd gezien hadden de Veenendalers de beste kansen, maar de ploeg van trainer Erik Assink kwam niet tot scoren.
GVVV begon goed aan het duel en Sherwin Grot had de Veenendalers een aantal keer op voorsprong kunnen brengen, maar hij kreeg de bal niet in de goal. Tegen de verwachting in kwam Kozakken Boys op voorsprong door een doelpunt van Ismael Yildirim. Dit was ook de ruststand.
Na rust was het opnieuw GVVV met grote kansen op de gelijkmaker, maar verder dan dat kwam de ploeg van Erik Assink niet. Tot overmaat van ramp kreeg Kozakken Boys in de tweede helft een strafschop toegekend door een handsbal van Rodny Hofman. Arif Irilmazbilek mocht aanleggen vanaf elf meter en hij stuurde GVVV-doelman Johan Jansen de verkeerde kant op.
GVVV zakt naar de derde plaats en blijft op negentien punten staan. Kozakken Boys is na dit weekend weer koploper met 22 uit elf.

Joey Snijders praat na met verslaggever Bert Kous.
Michiel van der Valk in gesprek met verslaggever Bert Kous.
Een korte samenvatting van het duel. U hoort Bert Kous.
De samenvatting, met commentaar van Bert Kous

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.