Kampong verslaat hekkensluiter

UTRECHT - Kampong heeft met ruime cijfers gewonnen bij Laren. De Utrechters waren met 3-6 de sterkere partij.
Kampong had in het begin erg veel moeite met Laren. De hekkensluiter van de hoofdklasse stond na 8 minuten al met 2-0 voor. De ploeg van Alexander Cox herpakte zich en Thierry Brinkman opende de score voor Kampong.
Niet veel later zette Philip Meulenbroek Kampong op gelijke hoogte. Quirijn Caspers bracht de Utrechters vlak voor rust op voorsprong, uit een strafcorner. Die voorsprong duurde niet lang, Daan Konijn bracht Laren weer op de 3-3.
In de tweede helft was Kampong duidelijk de betere partij. Treffers van Robbert Kemperman, Thierry Brinkman en Roderick Weusthof zetten de 6-3 als eindstand op het scorebord.
Kampong-keeper David Harte speelde niet mee. Hij heeft last van zijn rug.
Kampong houdt dankzij de winst de aansluiting met koploper Amsterdam. De Utrechters staan derde, met twee punten achterstand op de nummer 1.