Nipte thuisnederlaag dames FCU tegen ADO Den Haag.

UTRECHT - De dames van FC Utrecht hebben in de BeNe League een nipte nederlaag geleden tegen ADO Den Haag. Op het veld van het Utrechtse Elinkwijk verloren de Domstedelingen met 3-2. Het duel werd al in de eerste helft tijdelijk gestaakt, omdat er vuurwerkbommen op het veld werden gegooid. De stand was op dat moment 1-0 in het voordeel van de Hagenaars.
Na ongeveer tien minuten kwamen de speelsters het veld weer op. Niet veel later kwam er opnieuw vuurwerk tot ontploffing, maar de arbitrage liet toen doorspelen. Bij rust stond het 1-0 voor de uitploeg.
Vier minuten na rust verdubbelde ADO Den Haag de voorsprong: 0-2. Ongeveer vijftien minuten later tekende Myrthe Moorrees, via een vrije trap, voor de aansluitingstreffer. Ondanks het betere spel van ADO, lukte het FC Utrecht zelfs om op gelijke hoogte te komen. Dominique van Wensveen bracht de gelijkmaker op het scorebord. De Hagenaars wisten aan de hand van Beerensteyn toch nog de drie punten mee naar huis te nemen.
FC Utrecht staat op de elfde plaats, met acht punten uit tien duels. Koploper FC Twente staat op 23 uit tien.