Instellingen

Posthoorn oneens met straf KNVB

© Website De Posthoorn
AMERSFOORT - Maandag bekijkt voetbalclub Posthoorn uit Amersfoort of ze in beroep kunnen gaan tegen de straf van De KNVB. De voetbalbond heeft het eerste elftal van zaterdag 3e klasser De Posthoorn uit Amersfoort per direct uit de competitie genomen. De straf volgt op ongeregeldheden tijdens de competitiewedstrijd tegen FC Hilversum.
Volgens de Amersfoortse club zijn er slechts klappen gevallen tussen tussen één speler van de Posthoorn en één speler van FC Hilversum. Diverse spelers hebben beide kemphanen vervolgens gescheiden,en na een afkoelingsperiode van 10 minuten is de wedstrijd gewoon uitgespeeld.
"Verder is er werkelijk niets gebeurd. Dat is overigens ook verklaard door een waarnemer van de KNVB die bij de wedstrijd aanwezig was", aldus vice-voorzitter pascal ten Hoven.
"Wij zijn dan ook zeer teleurgesteld en verbaast, dat we hiervoor uit de competitie worden gehaald, en dat alle spelers die op het wedstrijdformulier stonden het hele seizoen niet meer mogen voetballen, terwijl die niks met het incident van doen hebben".
Maandag verwacht De Posthoorn van de KNVB de brief met de onderbouwing van deze maatregel. Dan kunnen zij zich beraden over vervolgstappen en een eventueel beroep.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.