Montfoort wint inhaalduel en is geen hekkensluiter meer

MONTFOORT - Montfoort is na dit weekend geen hekkensluiter meer in de zaterdag hoofdklasse a. Het inhaalduel tegen Quick Boys, dat twee weken geleden niet door ging, werd eenvoudig gewonnen door Montfoort. Quick Boys had, gezien de stand, de beste papieren om de wedstrijd te winnen, maar de ploeg van Emanuel Sluis boekte een 3-0 overwinning.
De Montfoorters kwamen goed uit de startblokken en al na drie minuten schoot middenvelder Joey van Ede de openingstreffer tegen de touwen. Dit was ook de ruststand.
Na rust probeerde Quick Boys nog om op gelijke hoogte te komen, maar uiteindelijk bepaalden Max Verweij en Bilal Laokili de eindstand op 3-0.
Montfoort stijgt door de overwinning naar de dertiende plaats, met negen punten uit tien duels. Koploper Sparta Nijkerk heeft er 23 uit tien.