Voorbeschouwing zaterdagvoetbal

UTRECHT - Spakenburg kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen SHO niet beschikken over doelman Khalid Benlahsen. Hij zit een schorsing van twee wedstrijden uit wegens een rode kaart in de wedstrijd tegen Geinoord.
Vorige week werd Benlahsen al aan de kant gehouden tegen SDC Putten. Daardoor is hij volgende week in de derby tegen IJsselmeervogels weer speelgerechtigd.
GVVV zit in de uitwedstrijd tegen Kozakken Boys misschien wel zonder trainer. Coach Peter Visee zit namelijk thuis met een kaakontsteking en weet niet of hij op tijd hersteld is. Als Visee er niet is worden zijn taken waargenomen door assistent-trainer Johan de Man. Roy Verluis doet in ieder geval niet mee. Hij is geschorst.
DOVO mist tegen Sparta Nijkerk Jean-Pascal Biezen, Nouradine El Hadj en Eric van Eikeren. Zij zijn geblesseerd.
IJsselmeervogels reist af naar Harderwijk voor de wedstrijd tegen VVOG. Henri de Graaf (geschorst) en Jeroen Rijsdijk (blessure) zijn er niet bij. André Kemper is een vraagteken, hij komt terug van een rugblessure.
Geinoord-coach Gerrit Plomp kan in de zware uitwedstrijd tegen ASWH geen beroep doen op Michael The en Gregory Thijm. Beiden hebben nog een schorsing staan afstammend van de wedstrijd tegen Spakenburg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.