Kruys scoort en wint met Excelsior. Telstar verliest van Den Bosch.

PROVINCIE UTRECHT - Utrechter Rick Kruys heeft, tegen Fortuna Sittard, gescoord voor zijn ploeg Excelsior. Hij opende de score en zag zijn team ook winnen. In de Eerste divisie boekte Excelsior uiteindelijk 2-0 overwinning. Beide doelpunten vielen in de eerste helft.
De eerste goal viel na veertien minuten spelen. Één minuut voor rust vond een andere oud-FC Utrecht speler het net. Lars Veldwijk mocht, na een lange pass van Fischer, alleen op de doelman aflopen en hij maakte zijn tiende treffer van het seizoen.
Het Telstar van Wilnisser Marcel Keizer verloor thuis met 3-1 van FC Den Bosch. Mac Intosh maakte het enige doelpunt voor de ploeg uit IJmuiden. Ook werd Telstar-speler van Mieghem in de tweede helft met rood van het veld gestuurd.
Excelsior bezet momenteel de zesde plaats met 28 uit negentien. Telstar staat zestiende en heeft 22 punten uit negentien duels.