Instellingen

DOVO geen kans tegen Sparta Nijkerk. Knappe overwinning Montfoort op VVA'71.

PROVINCIE UTRECHT - Het Veenendaalse DOVO heeft in de hoofdklasse van het zaterdagamateurvoetbal een ruime nederlaag geleden bij Sparta Nijkerk. De ploeg van trainer Peter Visee ging met 4-0 onderuit. DOVO speelde matig en kreeg weinig kansen. Sparta Nijkerk profiteerde en hield de drie punten in Nijkerk.
Bij rust stond de brilstand nog op het scorebord. Dave Huymans scoorde, na rust, de 1-0 namens de Nijkerkers . Guido de Graaf verdubbelde de voorsprong via een strafschop. Daarna gooide Huymans, met zijn tweede doelpunt van de middag, het duel definitief op slot.
Montfoort heeft een knappe thuisoverwinning geboekt op VVA'71 uit Achterberg. Montfoort kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Siemen Eijkemans bracht de Achterbergers weer op gelijk hoogte. Bij rust stond het 1-1.
Na rust kwamen de Montfoorters op een 3-1 voorsprong en zo leken de punten in de tas. Matthijs Boom maakte het nog even spannend door de aansluitingstreffer binnen te tikken, maar verder dan dat kwam de ploeg van trainer Henk van de Pol niet.
Het Woerdense Sportlust'46 speelde met 1-1 gelijk bij Huizen. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong. Uiteindelijk wist Sportlust'46 toch nog een puntje mee naar huis te nemen.
VVA'71 bezet de vijfde plaats, met zeventien punten uit elf wedstrijden. DOVO staat zevende en heeft vijftien punten uit elf duels. Montfoort staat tiende en Sportlust'46 moet het doen met de elfde plaats.

DOVO-doelman Mike van Houten praat na met verslaggever Willem van Elmpt.
DOVO-trainer Peter Visee in gesprek met verslaggever Willem van Elmpt.
Willem van Elmpt met een korte samenvatting van het duel.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.