Hercules in slotfase naast Sneek

UTRECHT - De voetballers van Hercules hebben op de valreep een punt gepakt tegen SWZ Sneek.
Hercules begon slecht aan de eerste helft en stond al vroeg op een 2-0 achterstand, maar wist deze achterstand uiteindelijk om te buigen naar een 2-2 gelijkspel. Daardoor blijft Hercules koploper in de hoofdklasse C. De doelputen aan de kant van de Utrechtse ploeg werden gemaakt door Francis van Rooij en Boy Voorwerk.
In de tweede helft had Hercules meerdere mogelijkheden om te scoren, maar de bal wilde er maar niet in. Uiteindelijk vond Hercules het net en mocht de ploeg uit Utrecht blij zijn met een gelijkspel.
De wedstrijd lag tijdelijk stil omdat een toeschouwer Hercules-speler Christiaan van Hussen sloeg. Enkele minuten later werd de wedstrijd hervat. SWZ Sneek liep bij de hervatting al snel tegen een rode kaart aan waardoor de Friese ploeg met tien man verder moest. Vlak voor tijd kreeg Sneek zelfs een tweede rode kaart.
Na tien wedstrijd heeft Hercules 21 punten.