Elinkwijk verslaat DEM, Magreb '90 speelt gelijk

Spelers Elinkwijk voorafgaand aan de wedstrijd.
Spelers Elinkwijk voorafgaand aan de wedstrijd. © Arnold Schenk
PROVINCIE UTRECHT - De voetballers van Elinkwijk hebben op eigen veld ruim gewonnen van DEM dat hoger op de ranglijst staat.
Eindstand was 4-0 in het voordeel van het Utrechtse team. Doelpunten werden gemaakt door Gokhan Yasar (2x), Okan Ozcelik en Joey de Ruijter.
Bij rust was de stand 2-0. Uit elf wedstrijden in de eerste klasse A pakte Elinkwijk 14 punten. De ploeg staat daarmee op de achtste plek.
In de eerste klasse B blijft de Magreb '90 koploper ondanks het gelijke spel tegen Alphense Boys. Voor eigen publiek wist Magreb '90 niet te scoren, maar kreeg ook geen doelpunten tegen. Eindstand was zodoende 0-0. Het was het eerste gelijkspel van het seizoen. Magreb '90 heeft momenteel 28 punten uit elf wedstrijden.
De Meern won met 2-0 eenvoudig bij Zeeburgia. De Meern speelde goed en won verdiend. Zeeburgia de hekkensluiter van de eerste klasse A.
De Meern staat derde met 20 punten uit elf wedstrijd.
In de eerste klasse E won Hoogland ook. Het uitduel bij DVV werd met 1-0 gewonnen.
DVV is de rode lantaarn drager van de eerste klasse E. Hoogland staat vierde met 19 punten uit elf wedstrijden, zeven minder dan koploper FC Presikhaaf dat koploper is.

Magreb'90-speler Manuel Hoogewoning in gesprek met Corne Hendriks