Jong FC Utrecht verspeelt punt in slotminuut

UTRECHT - De beloften van FC Utrecht hebben in de competituie een ongelukkige nederlaag geleden. Uit tegen Willem II gaf de ploeg van Ab Plugboer in de laatste minuut een gelijkspel uit handen. De Tilburgers wonnen met 2-1.
FC Utrecht kwam voor rust op 0-1 door Soufyan Moro. Na een uur spelen kwam Willem II gelijk. In de 90ste minuut schoot Justin Mathieu zijn ploeg vanaf de rand van het strafschopgebied naar de overwinning.
Bij FC Utrecht maakte Kenny Teijsse na een blessure zijn rentree. Hij deed een helft mee. Adam Sarota speelde een uur.
Jong FC Utrecht blijft voorlaatste in poule B van de beloftencompetitie, met zeven punten uit tien duels. Den Bosch is met één punt minder hekkensluiter. Willem II is tweede, achter Feyenoord, dat volgende week de tegenstander is van Jong FC Utrecht.