Instellingen

Coach waterpolovrouwen Amersfoort opgestapt

AMERSFOORT - Zvonko Sladic is per direct opgestapt als trainer/coach van de waterpolovrouwen van SG Amersfoort. Sladic mist de motivatie om zijn klus als trainer/coach in de tweede helft van de competitie voort te zetten. Na zeven verlieswedstrijden staat de promovendus puntloos laatste in de eredivisie.
De Kroaat was sinds afgelopen zomer werkzaam in Amersfoort. Met een aantal versterkingen won de ploeg verrassend het het NK ManMeer!-toernooi. In de competitie bleek het voor Sladic toch lastig om het team tactisch sterker te maken. Daarbij speelde de taalbarrière een grote rol.
Voorzitter Mark van Spriel betreurt de stap van Sladic. "Maar voor alle partijen is dit de beste beslissing." SG Amersfoort verwacht voor de hervating van de competitie in januari een een vervanger te vinden.
SG Amersfoort heeft inmiddels voor de tweede helft van het seizoen de Hongaarse Krisztina Feteke weten aan te trekken. Ook de 22-jarige Anna Natalizio zal na de winterstop uit Amerika terugkomen, waardoor de selectie op volle sterkte blijft.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.