GVVV wint weer eens na vier nederlagen op rij

VEENENDAAL - Het Veenendaalse GVVV heeft na vier nederlagen op rij weer eens gewonnen in de topklasse zaterdag. Op Sportpark Panhuis werd er een 3-1 overwinning geboekt op Barendrecht.
Martin van Eck bracht de Blauwen uit Veenendaal in het eerste bedrijf op een 1-0 voorsprong. Nog voor de theepauze kwam Barendrecht langszij door een doelpunt van Mitchell van Gastel. Dit was ook de ruststand.
Het duel leek in de tweede helft te eindigen in een gelijkspel, maar vlak voor tijd schoot GVVV-aanvaller Dennis van Meegdenburg de 2-1 tegen de touwen. Ruim vijf minuten later gooide Taoufik Adnane de wedstrijd definitief in het slot.
De ploeg van trainer Erik Assink staat na dit weekend op de negende plaats, met 22 punten uit vijftien wedstrijden. Koploper IJsselmeervogels heeft er 28 uit vijftien.