Montfoort en DOVO gelijk, VVA'71 en Sportlust'46 onderuit

PROVINCIE UTRECHT - Hoofdklasser Montfoort heeft een punt gepakt in de uitwedstrijd tegen Ajax. Het werd 2-2. De Montfoorters kwamen tot twee keer toe op voorsprong, maar wisten deze niet vast te houden. Een knappe prestatie gezien de stand in de hoofdklasse A van het amateurvoetbal.
Het Woerdense Sportlust'46 verloor in eigen huis van RKAV Volendam. Na het laatste fluitsignaal stond er 2-3 op het scorebord. Yannis Karafilakis en Jorn Uittenbogaard waren trefzeker namens de Woerdenaren.
DOVO speelde in Veenendaal met 1-1 gelijk tegen Odin'59. Bij rust stond de uitploeg nog op voorsprong. DOVO-aanvaller Jacky Testa La Muta zorgde hoogstpersoonlijk voor de 1-1 eindstand.
VVA'71 uit Achterberg verloor in eigen huis van Sparta Nijkerk. Bij rust had de ploeg uit Nijkerk al de helft van de latere eindstand bereikt. Beide doelpunten kwamen op naam van Guido de Graaf.
De Achterbergers zijn de hoogst geklasseerde ploeg uit de regio met de vijfde plaats. VVA'71 heeft zeventien punten uit twaalf wedstrijden. DOVO staat een plaats lager en heeft een punt minder dan VVA'71. Montfoort staat elfde en Sportlust'46 moet het doen met de dertiende plek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.