PSV maakt einde aan goede thuisreeks FC Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - FC Utrecht heeft in de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop een dikke nederlaag geleden in de eigen Galgenwaard. Uitgerekend het geplaagde PSV had het duel al voor rust beslist toen het al 0-4 stond. Het werd uiteindelijk 1-5.
FC Utrecht begon met Adam Sarota in de basis. De ploeg kende een dramatische start en stond al na drie minuten door Maher op achterstand. Depay mocht tien minuten later de tweede goal maken. Steve De Ridder kon FC Utrecht terug in de wedstrijd schieten, maar hij miste de strafschop in de 21e minuut. Locadia scoorde na een half uur de derde goal. Depay maakte drie minuten later zijn tweede treffer uit een penalty.
In de tweede helft werd Tommy Oar gebracht en speelde FC Utrecht met drie spitsen. In de 68e minuut kreeg Steve De Ridder zijn tweede gele kaart. Ook Dave Bulthuis kreeg twee gele kaarten. Tussendoor maakte hij nog wel de 1-4. Robbin Ruiter stopte een strafschop in de blessuretijd. Adam Maher maakte vlak daarna alsnog de 1-5.
Door de nederlaag is FC Utrecht haar ongeslagen status in De Galgenwaard dit seizoen kwijt. De ploeg van trainer Jan Wouters is de nummer acht van de eredivisie met 24 punten.

Steve De Ridder na zijn rode kaart
Jan Wouters over de 1-5 tegen PSV
Robbin Ruiter na PSV - Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.