De Boer roemt sfeer bij IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Oud-FC Utrechter Mike van der Hoorn en Mijdrechter Lesly de Sa ontbreken in de selectie van Ajax, voor de bekerwedstrijd tegen IJsselmeervogels. Ook doelman Jasper Cillessen ontbreekt, hij krijgt rust van trainer Frank de Boer.
Kenneth Vermeer en Mickey van der Hart zijn de keepers van Ajax voor het duel met de koploper van de zaterdagtopklasse. Ook de 17-jarige Jaïro Riedewald gaat mee naar Spakenburg. Siem de Jong, Nicolai Boilesen en Lerin Duarte zijn nog altijd geblesseerd.
Afgelopen weekeinde verspeelde Ajax bijna punten bij Cambuur. De Boer laakte na afloop de instelling van zijn spelers en waarschuwde dan ook dat zij er in Spakenburg allemaal niet zo makkelijk over moeten denken. "Het hangt van Ajax af of we willen at IJsselmeervogels aan voetballen toekomt. Het is een goed voetballend team met spelers die bijna allemaal ervaring hebben als prof."
De Boer rekent erop dat de topklasser flink gesteund zal worden. "Ik denk dat menig club in de Jupiler League, of zelfs in de eredivisie jaloers kan zijn op de sfeer bij IJsselmeervogels. Maar laten we het donderdag in elk geval niet spannend maken."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.