FC Utrecht verliest in Deventer

UTRECHT - FC Utrecht heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop verloren. De ploeg van trainer Jan Wouters zag na negentig minuten in Deventer 2-1 op het scorebord staan.
Utrecht begon zonder de geschorste Bulthuis en De Ridder, Duplan kon door een blessure niet meespelen. Het team uit de Domstad kwam op voorsprong door een vroege goal van Cedric Badjeck, die voor het eerst in de competitie in de basis begon. Na zeventien minuten stond het 1-1 door een doelpunt van Rijsdijk.
Go Ahead Eagles, getraint door Utrechter Foeke Booy, kwam na 74 minuten op voorsprong na een benutte strafschop van Van der Linden. Vlak daarna redde doelman Robbin Ruiter nog een aantal keer. Na achttien wedstrijden heeft FC Utrecht 24 punten verzameld en staat daarmee op de negende plaats.