Peter Visee en DOVO per direct uit elkaar

VEENENDAAL - Nadat maandagavond een gesprek plaatsvond tussen het bestuur van DOVO en trainer Peter Visee, is dinsdagavond besloten dat een verdere samenwerking niet mogelijk is.
Het contract met de hoofdtrainer wordt per direct ontbonden en daardoor moet de Hoofdklasser uit Veenendaal gaan zoeken naar een nieuwe man voor de groep. De oefenmeester betreurt de gang van zaken: "Een deel van de spelersgroep wilde meer optimistischer spelen. De lange bal sneller hanteren bijvoorbeeld. Mijn spelwijze is dat ik hou van voetbal van achteruit en dat heb ik altijd zo gedaan."
Mede hierdoor besloot het bestuur de samenwerking stop te zeggen, staat te lezen in een officieel persbericht: "Oorzaak van de voortijdige breuk ligt in een verschil van inzicht in de speelwijze tussen de staf en de spelersgroep. Naar inschatting van beide partijen is dit verschil niet te overbruggen, wat zijn weerslag zou hebben op de resultaten in de lopende competitie."
Wie het huidige seizoen de taken van Visee over gaat nemen, is nog niet bekend. Wel laat de club weten dat Hans Kraay jr. niet eerder de overstap maakt en pas per volgend seizoen de nieuwe trainer is.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.