Jeroen Peters volgt Peter Visee op bij DOVO

VEENENDAAL - Jeroen Peters volgt Peter Visee per direct op als trainer van DOVO. Peters zou aanvankelijk pas in de zomer aantreden, tegelijk met Hans Kraay jr.
DOVO nam dinsdag afscheid van Visee. Nadat maandagavond een gesprek had plaatsgevonden tussen het bestuur van DOVO en Visee, is besloten dat een verdere samenwerking niet mogelijk is.
Het contract met de hoofdtrainer is per direct ontbonden en daardoor moest de Hoofdklasser uit Veenendaal gaan zoeken naar een nieuwe man voor de groep.
De oefenmeester betreurt de gang van zaken: "Een deel van de spelersgroep wilde meer optimistischer spelen. De lange bal sneller hanteren bijvoorbeeld. Mijn spelwijze is dat ik hou van voetbal van achteruit en dat heb ik altijd zo gedaan."
Mede hierdoor besloot het bestuur de samenwerking stop te zeggen, staat te lezen in een officieel persbericht: "Oorzaak van de voortijdige breuk ligt in een verschil van inzicht in de speelwijze tussen de staf en de spelersgroep. Naar inschatting van beide partijen is dit verschil niet te overbruggen, wat zijn weerslag zou hebben op de resultaten in de lopende competitie."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.