Dames FC Utrecht winnen thuis van AA Gent

UTRECHT - De dames van FC Utrecht hebben in de BeNe League een ruime overwinning geboekt. In de thuiswedstrijd tegen AA Gent won de formatie van Jurgen Schefczyk zonder een tegendoelpunt te incasseren: 3-0. Alle goals vielen pas in de tweede helft.
De wedstrijd begon slecht voor FC Utrecht-speelster Nadia van Beerschoten. De aanvalster moest al na zestien minuten spelen het veld verlaten vanwege een blessure. Beide ploegen gingen met de brilstand op het scorebord aan de thee.
Na zes minuten spelen in de tweede helft, opende Dominique van Wensveen de score namens de ploeg uit Utrecht. Lisanne Hoogeveen en
Anne Maguire bepaalden de eindstand op 3-0.
Door de overwinning loopt FC Utrecht verder uit op FC Zwolle, dat op haar beurt een nipte thuisnederlaag leed tegen Lierse SK. De ploeg uit de domstad bezet de elfde plaats, met vijftien punten uit hetzelfde aantal gespeelde duels.