Instellingen

Elinkwijk wint eerste competieduel onder leiding van Vink

UTRECHT/HOOGLAND - De voetballers van Elinkwijk hebben voor eigen publiek de Kennemers met 2-1 verslagen. De Utrechtse ploeg dat voor het eerst in de competitie onder leiding stond van trainer John Vink, kwam vroeg op achterstand door een fout in de verdediging. Elinkwijk wist nog voor rust de stand gelijk te trekken en maakte uiteindelijk ook de 2-1.
De Utrechtse doelpunten werden gemaakt door Joey de Ruijter en Ikan Ozcelik. Elinkwijk speelt in de eerste klasse A en staan na de overwinning zevende plek met 20 punten uit veertien wedstrijden.
De Meern, dat ook in de eerste klasse A speelt, won zondag met 1-3 van NVC. De Meern staat tweede met 26 punten uit evenveel gespeelde wedstrijd. JOS Watergraafsmeer is koploper met 32 punten.
Hoogland heeft in de eerste klasse E met 1-0 verloren van Germania en zakt door het verlies naar de vijfde plek. Germania is de nieuwe nummer vier in de eerste klasse E.
Magreb '90 heeft geen fout gemaakt tegen de hekkensluiter. De Utrechtse ploeg won op eigen veld met 5-1 van Nieuwkoop. Magreb '90 heeft 34 punten na veertien gespeelde wedstrijden en blijft koploper in de eerste klasse E.

Elinkwijk-speler Tony Bonsink in gesprek met verslaggever Pieter Tammers

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.