Oar en Bulthuis twijfelgevallen voor kwartfinale

UTRECHT - Tommy Oar en Dave Bulthuis zijn twijfelgevallen, voor de bekerwedstrijd van FC Utrecht woensdag tegen NEC. Het duel in de kwartfinale van de KNVB-beker in Nijmegen begint om kwart voor acht.
Edouard Duplan, Jacob Mulenga en Cedric van der Gun zullen dan sowieso niet aan de aftrap staan. Zij zijn nog niet hersteld van hun blessures. Ook de langdurig geblesseerde Willem Janssen ontbreekt nog altijd.
NEC-trainer Anton Janssen kan geen beroep doen op de geblesseerden Seydina Diarra, Dennis Gentenaar en Alireza Jahanbakhsh. De verwachting is dat trainer Anton Janssen met het elftal begint dat afgelopen zondag met 3-1 won van ADO Den Haag.

AGUDELO

FC Utrechts nieuwe aanwinst Juan Aguledo is dinsdag medisch gekeurd. Als hij wordt goedgekeurd staat alleen een werkvergunning een debuut bij FC Utrecht nog in de weg. "Dat duurt normaal gesproken een dag of tien", zegt manager spelerszaken Edwin de Kruijff. "We hopen op vrijdag 31 januari groen licht te hebben, dan kan hij op 2 februari tegen Ajax debuteren."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.