Vogels hebben geen kind aan Rijnsburgse Boys en houden koppositie in zicht

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft in de topklasse zaterdag een knappe overwinning geboekt op Rijnsburgse Boys. Op de rode zijde van De Westmaat werd het 4-1.
De eerste helft ging aardig gelijk op en beide ploegen leken dan ook met de brilstand op het scorebord aan de thee te gaan. Maar vlak voor rust wist IJsselmeervogels-aanvaller Thomas Verheijdt toch nog de 1-0 binnen te tikken.
In de tweede helft kwamen de Bunschotenaren goed uit de startblokken. Selmo Kurbegovic verdubbelde al na drie minuten spelen in het tweede bedrijf de voorsprong. Daarna was het eenrichtingsverkeer en Verheijdt tekende voor zijn tweede treffer van de dag: 3-0. Rijnsburgse Boys-speler Jeffrey Winter deed nog iets terug, maar nog geen vijf minuten later maakte Jeroen Hessing een eigen doelpunt en was het duel definitief beslist.
IJsselmeervogels staat op de tweede plaats, met 32 punten uit achttien duels. Koploper Kozakken Boys boekte een moeizame zege op Noordwijk en heeft drie punten meer dan de Bunschotenaren.

Jeffrey Winter (Rijnsburgse Boys) in gesprek met Bert Kous.
De samenvatting, met commentaar van Bert Kous

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.