Sportlust'46 en DOVO komt niet tot scoren

WOERDEN/VEENENDAAL - De regioderby tussen Sportlust'46 en DOVO in de hoofdklasse A is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. In een gelijk opgaande wedstrijd hadden beide ploegen enkele mogelijkheden om de score te openen, maar de bal wilde er niet in.
Sportlust, dat voorlaatste staat, kan de punten goed gebruiken. Door het gelijke spel heeft Sportlust'46 13 punten na zestien gespeelde wedstrijden, DOVO heeft vier punten meer.
VVA'71 verloor het uitduel van Volendam met 2-0. VVA controleerde het spel, maar kon een tegendoelpunt niet voorkomen. Ondermeer door enkele kansen van Siemen Eijkemans had VVA'71 kunnen scoren. De ploeg van Henk van Pol kwam niet tot scoren. Volendam loopt uit bij Sportlust'46 en het gat met DOVO bedraagd nu nog een punt. VVA'71 staat zesde met 21 punten uit zestien duels.
Montfoort was de gelukkigste ploeg in de wedstrijd tegen Odin'59. Eindstand was 3-4 in het voordeel van Montfoort. Beide teams maakten veel fouten. Montfoort stond halverwege de wedstrijd nog met 3-1 achter, maar vocht zich uiteindelijk voorbij Odin'59.
Montfoort staat elfde in de hoofdklasse A met 17 punten uit zestien competitieduels.

Sportlust'46-trainer Richard Middelkoop in gesprek met verslaggever Arnold Schenk
DOVO-speler Tom Gersgard in gesprek met verslaggever Arnold Schenk