Spakenburg wint en drukt Katwijk dieper in de zorgen

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de zaterdag topklasse een mooie overwinning geboekt op huidig kampioen Katwijk. Op de blauwe zijde van De Westmaat won de ploeg van trainer Jochem Twisker met 2-1. In de eerste helft hadden de Bunschotenaren al met 4-0 voor moeten staan, maar tegen de verwachting in kwam Katwijk via Donny van Ooijen op voorsprong. Bij rust stond het 1-0 voor de Katwijkers.
Spakenburg liet zich in de tweede helft niet imponeren door de achterstand en bleef druk zetten op de verdediging van Katwijk. De Blauwen kwamen steeds dichter bij een doelpunt en Edwin Dekkers maakte de bevrijdende gelijkmaker. Later in het tweede bedrijf kon Maurice van der Wilt de winnende 2-1 maken op aangeven van Kees 'Pier' Tol.
Spakenburg bezet de vierde plaats, met drie punten achterstand op aartsrivaal IJsselmeervogels. Op 29 maart van dit jaar spelen de twee ploegen tegen elkaar.

Spakenburg-middenvelder Niels Buijtenhuis praat na met verslaggever Bert Kous.
Een korte samenvatting van het duel. U hoort Bert Kous.