Hercules in tweede helft langs Hoogeveen

UTRECHT - Hercules heeft op eigen veld gewonnen van Hoogeveen. De Utrechtse club won met 5-2. Hercules scoorde vroeg in de eerste helft door een doelpunt van Roy Kelder, maar wist de score niet verder uit te breidden. Pas in de tweede helft kon de ploeg van trainer Jan Veldhuizen het gaatje vinden en scoorde Hercules tweemaal achter elkaar.
Francis van Rooij en Abderrahim Loukili maakte de 2-0 en 3-0. Na de 3-0 kon Hercules de wedstrijd rustig uitspelen. Van Rooij tekende niet veel later voor de 4-0. Hoogeveen kon de eretreffer maken. Niet veel later maakte Justin Sporkslede de 5-1. Door een late tegentreffer werd de eindstand 5-2.
Hercules is koploper in de Hoofdklasse C en heeft na zestien wedstrijden 37 punten.