GVVV wint en is nu zes duels op rij ongeslagen in topklasse

VEENENDAAL - Het Veenendaalse GVVV heeft opnieuw een grote overwinning geboekt in de topklasse zaterdag. In de thuiswedstrijd tegen Scheveningen werd het 4-0. De ploeg van trainer Erik Assink is nu zes duels op rij ongeslagen in de topklasse.
De eerste helft was er niet een om over naar huis te schrijven. Beide ploegen maakte veel fouten en echte kansen kwamen dan ook niet in het eerste bedrijf voor. Bij rust stond de brilstand nog op het scorebord.Tegenvaller voor de Veenendalers was dat Dennis van Meegdenburg vroegtijdig het veld moest verlaten met een blessure.
Na de thee had Scheveningen de beste papieren om op voorsprong te komen, maar de uitploeg verzuimde te scoren; voor open doel werd een grote kans gemist. GVVV ging beter met de mogelijkheden om en via Martin van Eck kwamen de Blauwen uit Veenendaal op voorsprong.
Daarna was het eenrichtingsverkeer richting het doel van de nummer zes van de topklasse. Sherwin Grot verdubbelde de voorsprong en nog geen drie minuten later was het Joey Snijders, op aangeven van Grot, die de 3-0 tegen de touwen schoot. Koen Oost bepaalde de eindstand op 4-0.
GVVV neem de vierde plaats van Spakenburg over, dat dit weekend niet in actie kwam. De ploet uit Veenendaal heeft 33 punten uit twintig wedstrijden. De Blauwen uit Spakenburg hebben één punt minder dan GVVV, maar hebben nog een wedstrijd tegoed.

Simon Brouwer in gesprek met Bert Kous.
Martin van Eck in gesprek met Bert Kous.
De samenvatting, met commentaar van Bert Kous