Weglopen Van Seumeren 'geen statement'

UTRECHT - Frans van Seumeren wilde geen statement maken door de tribune te verlaten, terwijl de wedstrijd tegen RKC Waalwijk nog niet afgelopen was. Vlak voor het einde van de door FC Utrecht met 5-2 verloren wedstrijd stapte de clubeigenaar op en vertrok. Dat werd opgemerkt door de camera van RTV Utrecht.
Hoewel de wedstrijd afgelopen zondag 'teleurstellend' verliep, zegt Van Seumeren desgevraagd tegen RTV Utrecht dat hij geen statement heeft willen maken. "Absoluut niet, dat was helemaal niet de bedoeling. We misten de penalty, het werd 4-2 en toen was er nog een minuut te spelen. De wedstrijd was gewoon voorbij."
Na het vertrek van Van Seumeren scoorde RKC in blessuretijd nog een vijfde doelpunt.

VERVELEND

FC Utrecht heeft meer teleurstellend verlopen wedstrijden achter de rug en staat met 25 punten nu veertiende. "We hebben net de pech dat we twee wedstrijden dominerend zijn, maar het op het laatst niet kunnen afdwingen. Dat is wel erg vervelend, natuurlijk."
Toch is ingrijpen volgens de clubeigenaar niet nodig. "We gaan gewoon door op de ingezette weg. We hebben alle vertrouwen in de technische staf."