Martinovic mag verder bouwen met VCV

VEENENDAAL - VCV Veenendaal heeft de contracten met hoofdtrainer Ivo Martinovic en zijn assistent Bob van de Pol verlengd. De volleybaleredivisionist zegt daarmee de aanzet te geven voor een meerjarenplan, waarin de club wil uitgroeien tot een regionaal bolwerk voor topvolleybal.
De club wil daarbij intensief samenwerken met volleybalverenigingen, onderwijsorganisaties en bedrijven in de omgeving van Veenendaal. VCV wil zo een een logische samenhang tot stand brengen van topsport, talentontwikkeling en de promotie van een gezonde leefstijl en verantwoorde voeding.
De Stichting Topvolleybal VCV heeft met haar belangrijkste partners overeenstemming bereikt over de ambitie en de koers voor de langere termijn. De STV is de organisatie achter de volleyballers van Prins/VCV, het team dat dit seizoen de vijfde plaats heeft behaald in de eredivisie en deelneemt aan de playoffs om het landskampioenschap. Prins/VCV kwalificeerde zich ook voor de Final Four van het bekertournooi.
Zaterdag speelt Prins/VCV de halve finale tegen Kootfin/Taurus uit Houten. De winnaar speelt zondag in de finale tegen Landstede Zwolle of Orion uit Doetinchem.