Nacompetitie laatste strohalm voor DOVO

UTRECHT - DOVO kan zich niet meer rechtstreeks handhaven in de zaterdaghoofdklasse B. Op het eigen sportpark Panhuis wisten de Veenendalers niet te winnen van Heerjansdam. Verdediger Albert Elsenaar wist DOVO nog wel op een 1-0 voorsprong te zetten, maar het werd uiteindelijkt toch 1-1.
DOVO had geluk dat concurrent Deltasport met 3-0 verloor bij Bennekom. De Veenendalers hebben nu evenveel punten als Deltasport. Als DOVO de club uit Vlaardingen onder zich weten te houden, wacht er een
promotiedegradatieduel als laatste strohalm. Op de laatste speeldag moet DOVO op bezoek bij buurman GVVV en Deltasport sluit thuis af tegen VVOG.
Geinoord won in Nieuwegein met 4-0 gewonnen van SHO. De goals voor de ploeg van Gerrit Plomp werden gemaakt door Roestenburg, van der Valk, van Lijf en Almaach.
Ook Spakenburg wist te winnen. Op de blauwe kant van de Westmaat werd het tegen SDC Putten 2-0. De andere ploeg uit Bunschoten-Spakenburg, IJsselmeervogels, leed een nederlaag. De kampioen verloor de uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk met 2-1.
Uitslagen zaterdaghoofdklasse B:
VVOG 4 Kozakken Boys 1
DOVO 1 Heerjansdam 1
Spakenburg 2 SDC Putten 0
Bennekom 3 Deltasport 0

ASWH 0 GVVV 0

Sparta Nijkerk 2 IJsselmeervogels 1

Geinoord N'gein 4 SHO 0


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.