Hercules thuis onderuit tegen de Bataven

UTRECHT - De voetballers van het Utrechtse Hercules hebben voor het eerst sinds lange tijd een duel in de hoofdklasse c verloren. In de thuiswedstrijd tegen De Bataven werd het 0-1.
Hercules was geen schim van zichzelf en creëerde veel minder kansen dan gebruikelijk. De Bataven ontregelde het spel van de promovendus goed en bij rust stond de brilstand nog op het scorebord.
Na rust probeerden de Domstedelingen het wel, maar echt van harte ging het niet bij de koploper. Uit een prachtige vrije trap scoorde Evert Palm de winnende goal.
Hercules blijft koploper, met veertig punten uit achttien duels. De voorsprong op nummer twee MSC bedraagt zes punten, maar die ploeg heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.