Magreb'90, Montfoort, VVZ'49 en De Meern zaterdag door in districtsbeker

PROVINCIE UTRECHT - In de districtsbeker West 1 heeft Montfoort zich geplaatst voor de knock-outfase. De Orange Machine versloeg SV Nieuw Utrecht met 3-0. In dezelfde poule eindigde VVZ'49-Sportlust'46 in 2-2. De nummers één en twee gaan naar de volgende ronde en daarom is VVZ uit Soest door. Het Woerdense Sportlust is uitgeschakeld.
Nieuwbakken hoofdklasser Magreb'90 is ook verder, na de ruime zege uit tegen ASC Nieuwland. In Amersfoort werd het 1-6. Ook zaterdag 1e klasser De Meern plaatst zich voor de knock-outfase, door een 2-2 gelijkspel bij ARC. Elinkwijk is na de 2-1 thuisnederlaag tegen Jodan Boys uitgeschakeld. Dat geldt ook voor FC Breukelen, ondanks de 4-1 zege op SJC.
De wedstrijd tussen SteDoCo en JSV Nieuwegein werd na 24 minuten gestaakt door het slechte weer. De stand was toen 0-0.
In de districtsbeker Oost won DOVO uit Veenendaal met 2-0 van SC Bemmel. SVL uit Langbroek won met 3-1 van hoofdklasser RKHVV. Zowel DOVO als SVL plaatsen zich voor knock-out fase. Roda '46 uit Leusden was al uitgeschakeld, maar won bij FC Zutphen met 1-2. VVIJ verloor met 4-2 bij SDV Barneveld en is ook uitgeschakeld.
In de districtsbeker Zuid 1 ging de wedstrijd tussen Heerjansdam en VVA '71 niet door. Het veld was afgekeurd.