Zege DOVO bij debuut Hans Kraay Jr.

PROVINCIE UTRECHT - Trainer Hans Kraay Jr. heeft zijn eerste wedstrijd als trainer van DOVO gewonnen. Bij zijn debuut in de Hoofdklasse A versloegen de Veenendalers FC Breukelen.
Het werd vlak voor rust 1-0 in de 42e minuut door Leon Toonen. Vlak na de pauze werd het 2-0 door Rik van der Eerden. FC Breukelen maakte via Mitchell van Frederici de aansluitingstreffer, maar verder kwam de ploeg niet.
De kraker tussen Montfoort en Huizen is in een gelijkspel geeïndigd. Montfoort stond al snel op een achterstand. Omar Limon zette Huizen op voorsprong na een kwartier spelen. In de tweede helft werd het 1-1 door een mooie treffer van Joost van Apeldoorn. In de 71e minuut maakte Sven van Vuuren de 2-1 voor Montfoort, maar uitgerekend oud-Montfoortspeler Bilal Laokili was verantwoordelijk voor de 2-2. Dat was ook de eindstand.
VVA'71 pakte een punt tegen Jodan Boys. De Achterbergers eindigden de wedstrijd met negen man. Bonevacia kreeg rood en door een blessure van Oost, bleef een negental over. Denny van Loen maakte na 40 seconden zijn eerste treffer voor VVA'71. De andere treffer van VVA'71 kwam van Rogier Gerritsen.

Montfoort-trainer Alain Hijman is gesprek met verslaggever Bob van der Tak.
Montfoort-speler Joost van Apeldoorn praat na met verslaggever Bob van der Tak.
DOVO-trainer Hans Kraay jr. in gesprek met verslaggever Arnold Schenk.