Trainer Adelaar pakt punt bij debuut IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft de eerste wedstrijd onder trainer Frans Adelaar met 2-2 gelijk gespeeld tegen promovendus Hoek.
In de eerste helft kwam IJsselmeervogels op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Thomas Verheydt. Hij kopte een goede voorzet binnen. Iets meer dan een kwartier later was de stand weer gelijk door Nick de Groote van Hoek. Achmed Ahahaoui bleef net voor rust oog in oog met de keeper koel en zette de Vogels voor de tweede keer op voorsprong.
In de tweede helft probeerde Hoek de gelijkmaker te maken. Vogels kon deze gelijkmaker lang tegen houden, maar de 2-2 viel in de 82ste minuut toch binnen. De laatste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Invaller Doesburg had de 3-2 op zijn schoen, maar raakte de bal volledig verkeerd waardoor IJsselmeervogels opgelucht adem kon halen en met een gelijkspel genoegen moest nemen.
De nieuwe trainer Frans Adelaar kon in zijn eerste wedstrijd het tij nog niet keren. Na drie wedstrijden wacht IJsselmeervogels nog steeds op de eerste overwinning. De Rooien hebben momenteel een punt.

IJsselmeervogels-trainer Frans Adelaar in gesprek met verslaggever Corne Hendriks
IJsselmeervogels-speler Thomas Verheijdt praat na met verslaggever Corne Hendriks

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.