GVVV verkijkt zich op SC Genemuiden: 2-3

VEENENDAAL - Het Veenendaalse GVVV heeft in de topklasse zaterdag verloren tegen SC Genemuiden. Op het eigen Sportpark Panhuis werd het 2-3. De eindstand was al in het eerste bedrijf bereikt.
SC Genemuiden begon zeer offensief en daar moest GVVV op anticiperen. In de zevende minuut vond de ploeg van trainer Erik Assink een gaatje, waardoor Sherwin Grot het net vond. Lang kon GVVV niet genieten van die voorsprong, want niet veel later schoot Anne van der Kolk zijn ploeg weer op gelijke hoogte.
GVVV maakte na de gelijkmaker veel fouten en kreeg binnen een paar minuten twee doelpunten om de oren. Philip Ties nam beide goals voor zijn rekening. Simon Brouwer wist vlak voor rust toch nog de aansluitingstreffer binnen te schieten.
Na rust probeerde GVVV op gelijke hoogte te komen, maar verder dan een aantal kansen kwamen de Veenendalers niet.

GVVV-middenvelder Martin van Eck praat na met verslaggever Arnold Schenk.
Rodny Hofman na afloop in gesprek met verslaggever Arnold Schenk.