Kampong wint ook van Hurley

UTRECHT - De hockeymannen van Kampong hebben de vijfde wedstrijd op rij gewonnen. In Amstelveen, bij Hurley, werd met 1-4 gewonnen. De ruststand was 1-0. Constantijn Jonker en Loick Luypaert scoorden allebei tweemaal voor de Utrechters.
Kampong kwam al vroeg in het duel verrassend achter tegen Hurley. Kenny Bain zette de Amsterdammers op een 1-0 voorsprong uit een gegeven strafbal. De Utrechtse formatie kreeg daarna een aantal kansen om op gelijke hoogte te komen, maar er werd in het eerste bedrijf niet meer gescoord.
Zeven minuten na rust kwamen de Domstedelingen toch langszij, door een goal van Constantijn Jonker. Na tien strafcorners maakte de Belgische Loick Luypaert zijn eerste treffer voor Kampong (1-2). Daarna scoorden Jonker en Luypaert allebei hun tweede doelpunt van de middag.
De Utrechters blijven zonder puntverlies in de hoofdklasse en staan eerste, met vijftien punten uit vijf duels.

Alexander Cox in gesprek met Bob van der Tak.
Loick Luypaert in gesprek met Bob van der Tak.