Sportlust'46 strijdend ten onder bij Volendam in KNVB-beker

WOERDEN - De voetballers van eerste klasser Sportlust'46 zijn uitgeschakeld in de derde ronde van de KNVB-beker. De Woerdenaren gingen, na een goed begin, met 3-0 onderuit in en bij Volendam. Bij rust stond het 1-0 voor de thuisploeg.
Sportlust'46 begon goed aan de wedstrijd en kreeg vroeg in het eerste bedrijf een grote kans om op voorsprong te komen. Maar zo ver kwam het niet. Aan de andere kant was het na 26 minuten wel raak, door een doelpunt van Volendam-aanvaller Henk Veerman. De Woerdense formatie ging met een 0-1 achterstand de rust in.
De tweede helft was nog geen twee minuten oud toen Volendam de score verdubbelde. En weer was het Veerman die scoorde. Niet veel later was het opnieuw Veerman, die zijn derde doelpunt van de avond maakte. Sportlust ging nog op jacht naar de eretreffer en raakte vlak voor tijd de lat, maar het doelpunt bleef achterwege.

Sportlust'46-speler Martijn Jansen na afloop in gesprek met verslaggever Bert Kous.