Montfoort verliest ruim, VVA'71 verslaat koploper

DOVO - SCD Putten
DOVO - SCD Putten © Jeroen van den Berg
PROVINCIE UTRECHT - De voetballers van Montfoort hebben een ruime nederlaag moeten incasseren. Op eigen veld verloor de ploeg van trainer Alain Hijman met 2-4 van hekkensluiter Volendam. Bij rust was de stand 1-3.
De doelpunten voor Montfoort werden gescoord door Sven van Vuuren en Masies Artien. 'The Orange Machine' was slordig en maakte veel fouten waardoor Volendam gemakkelijk kon winnen. Door de nederlaag zakt Montfoort naar de elfde plek van de hoofdklasse A.
VVA'71 won uit van de koploper van de Hoofdklasse A: ODIN'59. Eindstand was 0-4. Doelpunten werden gemaakt door Ruben Rip (2x), Luud Eijkemans en Denny van Loen. De ploeg uit Achterberg is de koploper nu op twee punten genaderd. Het was de eerste overwinning in de historie voor Achterbergers tegen ploeg uit Heemskerk.
De spelers van DOVO hebben een overwinning op SDC Putten uit handen gegeven. Eindstand was 1-1. DOVO stond lang op voorsprong, maar Putten sleepte een punt weg uit Veenendaal. DOVO heeft 12 punten uit negen wedstrijden.
FC Breukelen en Bennekom moesten de punten delen. Eindstand in Breukelen was 2-2. Bennekom stond 2-0 voor, maar de ploeg van trainer Cor ter Bosch kreeg twee strafschoppen die beide door Daniel Kops werden benut. FC Breukelen heeft 12 punten na negen wedstrijden.

Montfoort-trainer Alain Hijman in gesprek met verslaggever Arnold Schenk
Montfoort-speler Joost van Apeldoorn praat na met verslaggever Arnold Schenk

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.