FC Utrecht speelt gelijk tegen Sparta

UTRECHT - FC Utrecht heeft in stadion Galgenwaard met 2-2 gelijkgespeeld tegen Sparta. Bij rust stond het nog 2-1. De Belg Tom Caluwé (foto) maakte beide Utrechtse doelpunten.
FC Utrecht kon in het duel geen moment echt overtuigen. Sparta kreeg ook de eerste kansen in de wedstrijd. Toch was het Caluwé die de score in de 25e minuut opende. Nadat Erik Pieters per brancard het veld moest verlaten, tekende Yuri Rose voor de gelijkmaker. Vlak voor rust maakte Caluwé de 2-1.
In de tweede helft speelde Utrecht wat beter en had het een licht overwicht, maar dit werd niet omgezet in goals.
De 2-1 voorsprong hield lang stand, maar in de 84ste minuut wist Steve Olfers namens de Rotterdammers wel het net te vinden. Hij bepaalde de eindstand op 2-2.
Na twee wedstrijden heeft FC Utrecht één punt gehaald. Over twee weken, op 10 september, ontvangt de club in de Galgenwaard RKC. De Brabanders kwamen zaterdag tegen Excelsior niet verder dan een 1-1 gelijkspel.