Spakenburg treft ploeg in vorm

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Spakenburg krijgt zaterdag een zware klus voor de kiezen, met de uitwedstrijd tegen ONS Sneek. De Friezen hebben al zes duels op rij niet verloren, en zijn gestegen naar de zevende plaats in de topklasse. Afgelopen zaterdag werd GVVV in Veenendaal met 2-0 geklopt.
Bij Spakenburg, dat vorig seizoen in Sneek met 5-2 won, keert Niels Buitenhuijs terug van een blessure. Joel Tillema, die zaterdag tegen Hoek ontbrak, is een twijfelgeval, net als de van een blessure herstelde Michael Lanting. Lanting speelde dinsdag overigens wel 90 minuten in de met 6-2 gewonnen bekerwedstrijd tegen De Zouaven.
Ismo Vorstermans en Mark de Loor ontbreken wegens blessures. Ook derde doelman Lorenzo Hop, die zaterdag zijn been brak, is voorlopig niet inzetbaar.
Spakenburg-spits Kees Tol (zie foto), met 13 treffers topscorer van de topklasse, heeft al in acht opeenvolgende competitieduels gescoord. De laatste keer dat de Volendammer niet scoorde, was op 0-0, toen Spakenburg met 0-0 gelijkspeelde tegen Barendrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.