Horrormaand GVVV compleet na vierde nederlaag op rij

VEENENDAAL - GVVV heeft voor de vierde maal op rij verloren in de zaterdagtopklasse. Zonder de geschorste Rodny Hofman en Wilco den Hartog gingen de Veenendalers in eigen huis met 0-1 onderuit tegen Rijnsburgse Boys.
Het enige doelpunt van de wedstrijd viel al in de negende minuut van de eerste helft. De treffer kwam van de voet van oud-Spakenburg speler Raily Ignacio. Het verschil van één doelpunt had voor rust veel groter kunnen zijn, want de ploeg van trainer Erik Assink kwam in het eerste bedrijf bijna niet in het spel voor.
In de tweede helft ging GVVV op jacht naar de gelijkmaker, maar de stugge defensie van Rijnsburgse Boys hield knap stand.
GVVV bezet de vijfde plaats in de topklasse, met 21 punten uit 14 gespeelde wedstrijden.

Erik Assink in gesprek met Bob van der Tak.