Knappe zege FC Breukelen op Huizen in hoofdklasse

PROVINCIE UTRECHT - FC Breukelen heeft in de hoofdklasse A een knappe overwinning geboekt op Huizen. Voor eigen publiek won de ploeg van trainer Cor ten Bosch met 3-1.
Breukelen kwam al vroeg in de wedstrijd met 0-1 achter. Omar Limon opende de score namens Huizen. Nog voor rust mocht Daniel Kops aanleggen vanaf de penaltystip. De speler van Breukelen benutte deze kans en zette de 1-1 op het scorebord.
Na rust zette Deen van Embricqs Breukelen op voorsprong. Daniel Kops bepaalde de eindstand op 3-1. Door de overwinning heeft Breukelen 15 punten na elf gespeelde wedstrijden.
Voor de overige uitslagen uit de hoofdklasse kunt u terecht op www.rtvutrecht.nl/uitslagen. Of kijk op Teletekst-pagina 655.

Cor ten Bosch in gesprek met Arnold Schenk.