GVVV herstelt zich na novembervloek

VEENENDAAL - De voetballers van GVVV hebben eindelijk weer gewonnen. Na een reeks van vier nederlagen op rij hebben de Veenendalers punten binnengehaald tegen Ajax. Op Sportpark Panhuis werd het 1-0.
De ploeg van trainer Erik Assink kwam al na elf seconden op voorsprong. Joey Snijders gaf een voorzet en die belandde via de voeten van Ajacied Lars Middelwijk in eigen doel.
GVVV speelde in de eerste helft verder weinig klaar en Ajax kreeg een aantal kansen op de gelijkmaker. Na de rust was GVVV iets sterker, maar was de grootste kans opnieuw voor de Amsterdammers.
De Veenendaalse thuisploeg moest de wedstrijd afsluiten met tien man. Wilco den Hartog kreeg een kwartier voor tijd een tweede gele kaart, waardoor hij het veld moest verlaten.
Dankzij de zege krijgt GVVV weer zicht op de top drie. De Veenendalers staan vierde met 24 punten. Dat zijn er drie minder dan nummer drie Barendrecht.