VCV en Utrecht verliezen in kwartfinale volleybalbeker

VEENENDAAL/UTRECHT - De volleyballers van Prins/VCV zijn zo goed als uitgeschakeld in de strijd om de nationale beker. De Veenendaalse eredivisionist (zie foto) verloor woensdagavond de eerste kwartfinalewedstrijd, thuis tegen Orion met 1-3. De setstanden waren 20-25, 25-15, 24-26 en 16-25. De return in Doetinchem is op 21 januari.
"Als we een kans hadden om te winnen was het vandaag wel," zegt spelverdeler Rowan van Vreede. Al na één punt moest Orion verder zonder de Amerikaanse sterspeler Keith Smith. "Orion had al personele problemen op de passer-loper-positie, maar we hebben er niet van kunnen profiteren. Nu gaat het gewoon een heel moeilijk verhaal worden." VCV moet met 3-0 winnen. Mocht het met 3-1 winnen dan geeft een 'Golden Set' de doorslag.
Ook voor de vrouwen van VV Utrecht lijkt de kwartfinale het eindstation te worden. De koploper van de 1e divisie, het derde niveau van Nederland, was in Meijel kansloos tegen de nummer twee van de eredivisie, Peelpush. De setstanden waren 25-16, 25-23 en 25-16. De return van dat duel is op 29 januari.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.