Van Brenk: 'Geen nieuwe afwijkingen'

VEENENDAAL - Het gaat naar omstandigheden goed met Danny van Brenk. Dat laat de oud-GVVV-speler weten op de website van de Veenendaalse topklasser.
Van Brenk lijdt aan een zeldzame vorm van kanker. Omdat hij in eerste instantie niet genoeg geld had voor de operatie die hij nodig had, richtten Danny en zijn vrouw de stichting Danny's Hope 4 life op en dat had succes. "Ik heb mooie berichten, er zijn bij mijn laatste bezoek afgelopen week geen nieuwe afwijkingen gevonden en de kankercellen in mijn lever zijn inactief, dat is dus heel fijn nieuws." Zegt hij op gvvv.nl.
De 32-jarige Van Brenk lijdt aan galwegkanker in de lever waarvoor alleen in New York een behandeling bestaat. Door de inzameling had hij genoeg geld voor de reis en de operatie. Inclusief de nazorg kostte het hem 300.000 euro. De zorgverzekeraar dekte dit niet.
"Volgende maand kan de chemo weer in New York en dat is ook top. Ontzettend fijn dat er zoveel mensen van de club benieuwd zijn hoe het met me gaat, dit doet mij zeker goed en ik zal volgende week een uitgebreide update sturen," aldus Van Brenk.
Van Brenk hoopt snel een keer bij GVVV te komen kijken. Doordat hij de afgelopen maanden veelal ziek is geweest was dat er nog niet van gekomen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.