Zwaluwen moet plaats JCK in 1e divisie zaalvoetbal overnemen

UTRECHT/NIEUWEGEIN - Zwaluwen Utrecht 1911 speelt komend seizoen mogelijk in de 1e divisie van de landelijke zaalvoetbalcompetitie. De club neemt daar de plek in van JCK/AISO, dat na 25 jaar ophoudt te bestaan als zelfstandige zaalvoetbalvereniging. JCK begon dit seizoen nog in de eredivisie, maar trok zich na enkele wedstrijden terug uit de competitie, waardoor automatisch degradatie naar de 1e divisie volgde.
JCK wil met hun vijf teams opgaan in Zwaluwen Utrecht. Op de website van Zwaluwen stelt het bestuur dat de JCK-teams een verrijking voor de club zijn en passen in de doelstellingen van de vereniging.
Inmiddels is een werkgroep ingesteld die een plan gaat schrijven voor de integratie van JCK in Zwaluwen. Uitgangspunt daarbij is dat alle betrokkenen erg enthousiast zijn. "Het is de absolute bedoeling om er een succes van te maken: vitaal topzaalvoetbal in Utrecht, vitaal topzaalvoetbal in Nieuw Welgelegen, vitaal topzaalvoetbal bij Zwaluwen Utrecht 1911", aldus de website van Zwaluwen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.