Teijsse: 'Wil niet terug naar FC Utrecht'

UTRECHT - Kenny Teijsse wil niet terug naar FC Utrecht. De linksback, door Sparta gehuurd van de eredivisieclub, ziet een terugkeer naar de Domstad niet zitten. Het contract van Teijsse loopt na dit seizoen af, maar er is wel een optie om zijn verbintenis met een jaar te verlengen. "Ik zal binnenkort wel naar Utrecht gaan, maar ik wil sowieso niet meer terug", zegt hij op de website van RTV Rijnmond.
"Voor mijn gevoel is het beter om elders te kijken. Ik ben FC Utrecht dankbaar voor alles, maar ik wil zelf niet meer terug", aldus Teijsse, die eerder door de Utrechters werd verhuurd aan Helmond Sport en FC Oss.
Een langer verblijf bij Sparta hoort wellicht tot de opties. "Misschien Sparta. Ik heb met wat mensen gesproken, het is zeker een optie. Gewoon zo doorgaan en dan zien we het wel. Nu vrolijk verder en na dit seizoen komen we weer bij elkaar", besluit Teijsse, die het goed naar zijn zin heeft op het Kasteel. "Het bevalt prima. Ik heb het naar mijn zin, speel alles en voel me lekker."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.